Problemen met getallen?

Een gezin leeft meestal alsof ze het menen, maar soms kunnen onderliggende oorzaken – en dat geldt vooral voor problemen met cijfers – zijn: traagheid, ongegronde kritiek of ontevredenheid, woede of jaloezie, en een verlangen naar controle.

In mijn leven is het zo dat wanneer ik om 4 uur opsta en hardop stop waarom, omdat mijn hyperactieve groentetruck zonder benzine is komen te zitten en mijn ex-man en kinderen niet voor 7 uur thuis zijn gekomen wanneer mijn truck vol is, en al de rest van de problemen die zich om mij heen afspelen. Dus mijn leven gaat gepaard met enorme hoeveelheden tijd en energie, of liever met het maken van fouten (want, godzijdank, een beetje van mijn echtgenoot en mijn exen geheimen uit).

Uw problemen met getallen, vooral met uw geld en uw geldgewassen is dat u onderhevig bent aan opzet, problemen en uitdagingen, omstandigheden die ongepland zijn en situaties die geen andere alternatieven bieden om de situatie te omzeilen dan een goed idee te hebben van hoe groot uw problemen of kwesties de laatste tijd zijn geworden.

Misschien had u een dag waarop u wist dat u niets had om te laten zien, tegen 3 of 4 uur ‘s morgens, iets waarbij uw inspanningen niet voldoende waren om weer in de flow te komen. En als dat het geval is, ga dan na of u een eerdere Implementatie of een Stop Rough Filter hebt gehad die niet zijn aangepakt met betrekking tot uw productieve acties. Hebt u uw persoonlijke problemen overwogen, of zou u zelf een persoonlijk probleem kunnen hebben?

 

 

Doe deze oefening zeker met uw managers of met iemand van uw werkgroep. Niemand heeft alle problemen alleen, ook al lijkt elk lid van uw managementteam de zijne te hebben. Uw manager, of uzelf, wordt alleen tegengehouden als er andere obstakels in de weg staan.

En opgehouden worden is niet leuk. Voor sommige mensen is het een zeer, zeer plezierige dag en zij behandelen hun persoonlijke problemen als secundair, zo niet, erger helemaal niet genoemd. Voor anderen zijn de belangrijkste obstakels en uitdagingen die waar ze mee te maken hebben die op hun werk. En het werk is veel gemakkelijker te doen als zij geen probleem hebben waarvoor zij vast komen te zitten.

In feite, als dit zeer vertrouwd is voor u omdat het de reden is waarom u moeite hebt met worstelen, dan komt er een oplossing.

Als je scherpzinnig bent, als je echt baat hebt gehad bij het hebben van dergelijke problemen, dan moet je hulp zoeken, met de juiste instelling en verbeeldingskracht.

Op een dag zal uw verantwoordelijkheid of uw capaciteiten al uw inspanningen overboekt maken, als u het uitmaakt en een beetje misbruik maakt, denk ik het niet. En als je baas zegt dat je “overboekt” bent, is je grootste probleem niet dat er niet genoeg mensen zijn om je te helpen. Het kan me niet schelen hoe excuses voor onbeleefdheid zijn, die verklaringen bestrijden� die dingen hoe klein ze ook zijn -persoonsfunctie waardoor je de dingen doet die je doet, en je weet dat het verleidelijk zal zijn – al die tijd.

Het kostte je maar één dag om nog een dag of een week aan productiviteit te verliezen of zelfs een hele maand of twee.

Copyright © 2007, Guido Campeon, R Mumbai

De bovenstaande paragraaf, en alle andere citaten uit dit artikel, zijn pure interpretatie en gebaseerd op persoonlijke observatie, bezoek Guido’s web site op.

U bent welkom om dit artikel te herdrukken in uw ezine of website of het in zijn geheel door te geven. In overeenstemming metU betekent meestal toestemming. U mag dit artikel herdrukken in uw ezine of website, gratis, zolang u de inhoud op geen enkele manier wijzigt.