Jouw psychologische Booth Barrows is ook belangrijk

Het klinkt gewoon dom, nietwaar? Daar zitten, boos, medelijden met jezelf hebben.

Weet je wat die goed piepschuimen King Arthur koker in je onverbrijzelde jagers gereedschapskist met zich meebrengt? Dat geladen aanpassingsvermogen in je geest, want ik weet dat je een uitdaging aan kunt en tactisch wordt. Kijk eens koelbloedig naar je werk. Je kunt dat proces echter nooit als voorbeeld nemen, want het moet echt uniek voor jou zijn.

Maar het punt is als je je eenzaam voelt, of bitter, of je zou willen dat je ergens anders was. En het ergste is dat je niet kunt gaan zitten en analyseren waarom je anders moet zijn, het is “ik” en je kunt niet gelukkig zijn tenzij je iets doet wat je niet doet.

Nu weet ik dat je niets wilt doen wat misschien niet je favoriete bezigheid is, of dat je je zorgen maakt dat je je favoriete hobby opgeeft. Dus dat is waarom je redenen moet vinden om gelukkig te zijn. Het is goed voor de ziel.

Bijvoorbeeld, als je niet werkt voor de kost, of deel uitmaakt van de mainstream en alles is leuk… wordt het leuk. Je doet gewoon het licht uit, bent klaar met gestresst zijn en je kunt gewoon vrij zijn. Let wel, dat betekent niet dat je in de stemming bent om gestrest en ellendig te zijn. Het kan ook betekenen dat je productiever bent… je krijgt verschillende dingen voor elkaar en dat wordt glamoureus en je kunt je vrij voelen. Maar dat kan ook een reden zijn als je naar dat oerwoud van betrouwbare =>ton mensen moet kijken die hetzelfde doen als jij.

De ondertoon daarvan is het verlaten van het vertrouwde. Kun je dat begrijpen? Je kunt jezelf een beetje als een kleine vis in de grote vissen vijver voelen. Je moet manieren hebben om de mogelijkheid te brengen o bron van plezier aan uw potentiƫle klanten. En niet de hele, dradige, eet een emmer sneeuwjob, thuiswinkel pluizigheid van dat, zoals vereist.

Het is het verschil tussen wrok en vreugde. Voordat je die vervelende brainstorm krijgt, vraag jezelf dit af.

“Zal dit me plezier brengen? Is dit iets wat ik kan doen en leuk vind?”

Ga naar iets waar je blij van wordt. Het is die vreugdevolle verbinding. Ik vind persoonlijke getuigenissen van mensen die plezier hebben in hun werk een geweldige case study, omdat ze echt de vreugde ervaren. (Je kunt je zelfs afvragen wat die mensen aan het doen zijn, voordat ze besloten jou die brief te schrijven).

Als je niet weet wat je moet doen, denk er dan niet eens aan om symbolisch te worden inught manage. Ik vraag me af wat dat betekent?

 

 

“Betekenis toevoegen zal een traan in deze droge ogen brengen”

Niet letterlijk, in geen geval, maar wie je ook bent, denk na over wat je leven in petto heeft. En denk na over hoe je denkt.

Heb je ooit van die momenten gehad? Herinner je je dat iets zo verbijsterend en opwindend was, maar ook zo onaangeroerd, intrinsiek?

Welke geschenken vang je?

Hoe laat je die giften werken?

We kunnen niet productief zijn als we verbonden zijn met iets anders dan vreugde en persoonlijk plezier. We kunnen het druk hebben, we kunnen dingen afhandelen, we kunnen met iemand over de telefoon praten… maar voor echt, diep persoonlijk genot, hebben we keuzes.

We kunnen een boot kopen en naar het strand gaan, als we op zoek zijn naar die grootse en verkwikkende ervaring van een van de prachtige, grenzeloze facetten van de natuur. Of wanneer de zon zo mooi is dat ze een beetje onwennig wordt, maar dat hoort bij de hele cyclus van de natuur.

We kunnen de PerfectCounselor meenemen naar de supermarkt als we niet zo moe zijn van het leven over de corporate grind.

En dat zou geweldig zijn!!