Het winnen van de NLH en NL Cash Games

Sommigen vinden het misschien vervelend, maar de LNLH en NL Cash Games zijn de twee beste games online als het gaat om het spelen voor echt geld. Hoe speel je deze games als je niet weet hoe je poker moet spelen? Waarschijnlijk heb je al eerder poker gespeeld, maar heb je ook al online poker gespeeld? Vele spelers die nooit in hun leven poker hebben gespeeld denken dat het spel zo ingewikkeld is dat zij het onmogelijk kunnen beheersen. Nochtans, voor zij die tijd hebben besteed om te leren hoe te poker spelen, het spel goed kennen, en een stevige strategie hebben om te winnen, dan kunt u zich bij de duizenden winnaars aansluiten en van uw aandeel van de taart genieten.

De LNLH en NL Cash Games zijn de twee spelsoorten die het meeste respect verdienen in de online pokerindustrie. Omdat het de meest populaire games, de meeste online poker sites bieden speciale bonus mogelijkheden om u in staat om te storten met een bonus en win een mooie brok van verandering. Wel vinden een manier om uit te leggen elk spel, zodat je leert hoe om te spelen.

De LNLH (ook bekend als de NL Holdem Lesson) is het spel voor degenen die het meeste geld willen winnen. De LNLH betaalt gewoonlijk het meest uit voor een small pair. Een klein paar is gewoonlijk 1,5 of 2 blinds waard. Een paar van zes is 6 of 7 waard, enzovoort. Hoe u het spel speelt en welke doelen u moet bereiken, hangt af van uw persoonlijkheid. Sommige mensen houden van het spelen van een LNLH en zullen zeer conservatief spelen, alleen callen als ze een zeer goede hand hebben. Anderen houden van een stab.EW strategie en zullen een hoog agressieve stijl spelen, in de hoop beter te zijn dan hun tegenstanders bij de tweede inzetronde. Als je in een freeroll toernooi speelt, is de beste strategie om je aan de algemene NL tips te houden, zowel omdat je wilt winnen als om te voorkomen dat anderen zomaar je blinds stelen.

 

 

De NL Cash Games, aan de andere kant, zijn de beste manier om te proberen je blinds te winnen, plus een beetje meer. Dit spel betaalt odds uit die soms beter zijn dan de LNLH. Als u heel loose speelt, kunt u een goed aantal gratis fiches krijgen, en anderen in het spel houden terwijl u probeert te scoren. Een goede strategie voor de LNLH is om te beginnen als een strakke speler, en dan een beetje losser te spelen als je goede handen hebt. Als je je handen niet vertrouwt, hoef je je geen zorgen te maken over het weggooien van je blinds. Als je denkt dat je zeker gaat winnen, en je hebt de chips, dan moet je agressief inzetten.

De moraal van het verhaal hier is dat het heel gemakkelijk is om LNLH en vooral NL Cash Games te spelen op zeer lage limieten. Je hoeft je geen zorgen te maken over je tegenstanders die uitgezogen worden en over je speelvaardigheden die niet goed genoeg zijn. In feite, op de lagere limieten in het bijzonder, is het heel goed mogelijk om echt snel te verdrievoudigen. Blijf geconcentreerd en volg uw instincten en u kunt een verdienstelijke speler zijn die blinds en antes verdient.

Kijk voor meer informatie op No Limit Holdem small stacks strategie.

Let op – In de LNLH wilt u niet de slechtste hand hebben. Je gaat niet de hele tijd winnen in de LNLH tenzij je gewoon de tijd doodt. U gaat niet altijd winnen in de NBA. Het is ook niet waarschijnlijk dat u altijd gaat winnen in de NFL. Je zet alleen in wat je te verliezen hebt. Daarom, als je een hand maakt is het met een doel. Je hebt ofwel een zeer sterke hand of niets en in beide gevallen verlies je niets.

Bijgevolg, wanneer u een LNLH weddenschap afroept, wilt u er zeker van zijn dat u daardoor een grote favoriet bent. Zelfs een satelliet van 8 plaatsen geeft je ongeveer een kans van 60% tot 40% om te winnen. Echter, de LNLH is een spel dat het meest afhankelijk is van de gedeelde handen. Daarom raden wij spelers sterk aan om niet te snel te callen. Het is over het algemeen nooit een goed idee om meer dan tweederde van je stack te committen in een pot.