5 manieren om uw marketinginspanningen met postkaarten te verbeteren

Postkaarten zijn misschien wel de meest kosteneffectieve manier om mensen met een hoog besteedbaar inkomen rechtstreeks te bereiken. We hebben ze allemaal gezien; ze smeken ons gewoon om te stoppen met wat we aan het doen zijn en ze te lezen (ook al weten we dat het een aanmaning is). Postkaart marketing is een geweldige manier om dit te doen.

In de afgelopen 6 jaar dat ik mijn eigen bedrijf ondersteunde, heb ik mijn inkomsten bijna zien verdrievoudigen. Daarbovenop, als gevolg van het gebruik van postkaarten om nieuwe prospects te bereiken op de meest economische manieren, genereer ik leads die zo winstgevend zijn geweest voor mezelf. Dus, met het doel om mijn eigen klanten te helpen hun eigen bedrijven aan te moedigen om hun lead generatie te verbeteren, heb ik geprobeerd om de top 5 manieren te vinden die u zullen helpen hetzelfde te doen.

#1. Directe Post

Misschien wel de handigste manier (in termen van distributie) om een enorm groot aantal mensen te bereiken is het gebruik van direct mail. Het is een gerichte aanpak van marketing die weinig kosten en een grote investering vereist. Bovendien zijn postkaarten over het algemeen zeer goedkoop om te maken, waardoor uw initiële marketinginvestering door het dak gaat.

Denk aan mailing als een baksteen in een muur. Postkaartmarketing is alsof je er 3 stenen insteekt (slechts 3 in plaats van 8) om een muur te maken. Deze drie bakstenen (postkaarten) kunnen u in staat stellen een massieve direct mail basis te creëren.

#2. E-mail

Bij e-mail zijn contactlijsten geweldig. Ze geven je echter meestal niet de zichtbaarheid die een postkaart wel zou geven. In plaats van een lijst te kopen, kunt u er zelf een maken en een groep van uw doelmarkt e-mailen om hen te informeren over uw niche en hoe deze in hun behoeften voorziet. Als resultaat krijgt u meer invloed en blootstelling aan uw doelmarkt.

 

 

#3. Ansichtkaarten

Met direct mail, e-mail, en postkaarten, heb je veelzijdigheid. U kunt ze gebruiken voor een en al!

U kunt testen tussen verschillende briefkaart aanbiedingen en briefkaart mailings. Zo kunt u een groep tests maken om te zien welke aanbiedingen werken voor uw bedrijf.

#4. Vuilnis in vuilnis uit

Er zijn andere marketing strategieën die meer of minder geld nodig om te implementeren, en briefkaarten zijn niet een van hen. Ze kunnen niet worden getest op effectiviteit, omdat uw prospect kan schrijven “Don’t Call Me I’m registered with Classified Ads” op de eigenlijke ansichtkaart. Bovendien, briefkaarten zijn over het algemeen goedkoper dan andere marketing strategieën.

Wat ik voorstel is dit. Gebruik postkaart marketing als een extra tintje van uw klantenzorg. Niemand vindt het leuker dan wij! Problemen? Wij nemen het uit uw handen! Hoe meer oogballen je kunt laten kennismaken met je aanbod, hoe groter de kans dat je ze aan het werk krijgt. Bijvoorbeeld, ik heb onlangs geplaatst een aantal eenmalige advertenties in de lokale vod, maar ik heb niet een enkele reactie. De advertenties waren een verspilling van geld, en we uitgegeven dan onmiddellijk. Haal je ansichtkaarten uit de “voordat het werd geleverd” stapel, MAKE ze tellen.

#5. Het doel bereiken

Bij alle bovenstaande tips, vergeet deze niet. Je moet ervoor zorgen dat wat je hebt precies is wat je prospects willen/zoeken. Bovendien moet u er iets mee doen.

Investeert u al in marketing? Zo ja, dan is het tijd om na te gaan hoe u een extra laag kunt toevoegen aan uw marketinginspanningen. Ansichtkaarten zijn een eenvoudige, maar zeer effectieve manier om uw bedrijf effectief op de markt te brengen. U moet er alleen voor zorgen dat u ansichtkaarten op de juiste manier gebruikt. Als een methode van direct response marketing, raad ik u ten zeerste aan te investeren in postkaarten.